Asiakkaiden kokemuksia

Kokonaisvaltainen palvelu

Perheemme saniteettitiloihin tarvittiin muutoskorjauksia mieheni sairastumisen vuoksi. Vanhoja tiloja ei voitu käyttää niiden ahtauden takia. Kaikki pesu- WC- JA saunatilat täytyi uusia. Purkutöiden jälkeen jäljellä olivat vain ulkoseinät ja ikkunat.

Perhetuttavan välityksellä saimme yhteyden Rakennusliike Rajun Timo Ratilaiseen. Toiminta alkoi ripeästi rakennuspiirustusten tekemisestä ja kustannusarviosta alkaen. Meidän mielipiteemme otettiin huomioon suunnittelussa, aikataulun toteutumisessa ja materiaalien valinnoissa. Kaikki suunnittelut ja hankinnat Timo toimitti valmiiksi, meidän ei tarvinnut huolehtia mistään. Esim. BajaMajan hankkiminen.

Työn etenemisen aikana Timo kuljetti mieheni pyörätuolilla katsomaan ja hyväksymään työn jälkeä. Voimme täysin luottaa siihen, että kaikki toiminta tulisi ajallaan ja hyvin hoidettua.

Pieniä yksityiskohtia myöten työ oli erittäin huolellista. Esim.: halusimme säilyttää kodinhoitohuoneen entisen kaapiston osan; Timo maalasi sen uusien kaappien sävyiseksi. Kaikessa uudistuksessa oli huomioitu käytön helppous. Remontin runsauteen nähden kustannusarvio oli kohtuullinen.

Neljän vuoden käytön jälkeen voin vain ihastella valoisaa ja hyvin toimivaa pesu- ja saunaosastoamme. Suosittelen lämpimästi Rakennusliike Rajua kaikkeen rakennus- ja remonttityöhön.
Marjatta Lehtonen

Aikataulun ja budjetin kunnioitus

Rakennusliike Raju ky teki kesämökillemme seuraavia korjauksia: saunamökin katon ja rakenteiden ja katteen uusiminen, terassin uusiminen, pihapenkkien uusiminen ja portaiden lisäosan rakentaminen.

Työn toteutus sujui luotettavasti ja sovitut asiat tuli tehtyä. Työn jälkeen olimme erittäin tyytyväisiä, se oli priimaa! Aikataulu täsmäsi ja kustannusarviossa pysyttiin.

Rakentaja kuunteli asiakkaan toiveita ja ideoita, mutta esitti myös omia ratkaisuvaihtoehtoja.

Saimme vinkin firmasta tuttavalta, joka oli ollut tyytyväinen firman tekemään remonttiin!

Rakennusliike Rajun koimme luotettavana ja olimme tyytyväisiä työn jälkeen!

Suosittelemme lämpimästi Rakennusliike Raju ky:tä muillekin remonttia tarvitseville!
Seija Päivinen

Asiallinen hinnoittelu

Työ toteutui sovitusti. Pienen lisätyön hinnoittelukin asiallinen. Päästiin saunomaan sisältä uudessa saunassa.
Aki ja Liisa Huusko

Erinomainen ja innovatiivinen työnjälki

Omakotitalomme rakensi Rakennusliike Raju ky. Olimme erittäin tyytyväisiä omakotitalomme rakennusprosessiin ja lopputulokseen. Kaikessa työskentelyssä näkyi tinkimätön toimintaperiaate: ”Rakennamme kuin omaamme.”

Omakotitalomme täydelliseen sisäremonttiin ajattelimme alusta alkaen Rakennusliike Rajua. Olimme jälleen erittäin tyytyväisiä saadessamme omakotitalomme remontin toteuttajaksi Rakennusliike Rajun. Kaikki eteni ja sujui remontissa kuten aikaisemmin omakotitaloamme rakennettaessa: kommunikointi, aikataulu ja kustannusarviossa pysyminen. Työn jälki oli erinomaista ja innovatiivista. Kaikkea sävytti luotettavuus ja remonttia edistävä joustavuus.

Suosittelemme lämpimästi Rakennusliike Raju ky:n rakennus- ja remonttipalveluja!
Kyösti ja Leena Pieviläinen