KYLPYHUONEREMONTTI

Kaipaako kylpyhuoneesi pientä päivitystä, vai onko sen perusteellinen remontointi paikallaan? Ota meihin yhteyttä, kun suunnitelmissasi on kylpyhuoneremontti Joensuussa tai lähiseudulla! Rakennusliike Raju Ky toteuttaa kaiken kokoiset kylpyhuoneremontit Joensuun seudulla ja muualla Pohjois-Karjalassa.

Kylpyhuoneremontti on usein yksi kodin suurimpia investointeja, ja kylpyhuoneremontin kustannukset saattavat mietityttää. Pienemmälläkin budjetilla voidaan saada aikaiseksi raikkaampi ilme, kunhan vaan perusasiat ovat kunnossa. Siisti ja toimiva kylpyhuone parantaa asumismukavuutta, sekä lisää kodin arvoa.

Tehty remonttityö on kotitalousvähennyskelpoinen. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä löydät täältä.

Kylpyhuoneremontti Joensuu

Kylpyhuoneremontin suunnittelu

Aloittaessasi kylpyhuoneremontin suunnittelua, on hyvä miettiä esimerkiksi seuraavia kysymyksiä. Onko kylpyhuoneesi ulkonäkö alkanut kyllästyttämään? Onko sen toiminnallisuudessa kenties puutteita? Onko sinulla huoli mahdollisesta vesivahingosta?

Jos kylpyhuonetta vaivaa lähinnä nuhjuinen ulkomuoto, voi pienelläkin budjetilla saada aikaan raikkaamman ilmeen, jolloin kylpyhuoneremontin hinta pysyy matalana. Esimerkiksi laattojen pintakäsittely tai saumauksen uusiminen ovat keinoja, joilla voit itsekin helposti uudistaa kylpyhuonettasi.

Kuitenkin jos edellisestä remontista on jo pidemmän aikaa, tai vesieristeiden pitävyydestä ei ole varmuutta, voi perusteellinen remontti olla paikallaan. 

Remonttitarpeen kartoitus

Mustat homepilkut laattojen saumauksissa eivät automaattisesti tarkoita kosteusvauriota, vaan usein kyse on vain saumojen pintasuoja-aineen kulumisesta. Tässä tapauksessa tilanne voidaan korjata saumojen uusimisella. Rikkoutuneet laatat, ja halkeamat tai reiät saumauksissa ovat sen sijaan merkkejä siitä, että kosteutta on voinut jo päästä rakenteisiin. Mahdollista kosteusvauriota ei usein kuitenkaan voi havaita paljain silmin, vaan perusteellinen kuntokartoitus on tarpeen.

Kylpyhuoneremontti Joensuussa

Kylpyhuone on yksi kodin haastavimpia remonttikohteita, ja se on paras jättää luotettavan ammattilaisen toteutettavaksi. Epäammattimaisesti tehty kylpyhuoneremontti voi pahimmillaan johtaa mittaviin kosteusvaurioihin. Meidän kauttamme saat kokonaisvaltaisen remonttipaketin, sillä yhteistyökumppaneinamme on sähkö- ja LVI-töihin erikoistuneet yritykset.

Yhteistyöllä tuloksiin

Autamme sinua suunnittelemaan remonttiratkaisut, jotka vastaavat kylpyhuoneesi tarpeita. Rakennusliike Raju on onnistuneesti toteuttanut kylpyhuoneremontteja monenlaisissa kohteissa jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Voit luottaa siihen, että sinunkin kylpyhuoneesi saa uuden ilmeen luotettavasti ja tehokkaasti. Täältä löydät kertomuksia asiakkaidemme kokemuksista.

Olemme erikoistuneet etenkin aikaa kestävien kylpyhuoneratkaisujen löytämiseen. Haluamme myös tehdä remontin suunnittelun asiakkaalle mahdollisimman mutkattomaksi. Ajaton tyylikkyys pinnoissa ja kalusteissa yhdistettynä käytännöllisyyteen ja huolelliseen työnjälkeen takaa sen, että kylpyhuoneesi toimii moitteetta ja näyttää hyvältä vielä vuosienkin jälkeen. Täältä löydät kuvia kohteista, joissa Rakennusliike Raju Ky on toteuttanut remontin.

Kylpyhuoneremontin hinta Joensuu

Suunnitteletko kenties asuntosi myyntiä? Viimeistelty, toimiva ja ajaton kylpyhuone kiistatta nostaa asunnon arvoa. Kylpyhuoneremontin ei tarvitse välttämättä olla valtava investointi, vaan pienillä muutoksillakin voidaan saada aikaan raikas, nykyaikainen tunnelma. Vuosikymmenten kokemuksella löydämme kanssasi kustannustehokkaat remonttiratkaisut, jotka auttavat päivittämään kylpyhuoneesi ilmeen tähän päivään.

Ota yhteyttä – voimme keskustella ratkaisuista, jotka sopivat sinun tarpeisiisi ja budjettiisi!

Kylpyhuoneremontti Joensuun seudulla

Kaipaako kotisi myös muunlaista remonttia?

Rakennusliike Raju toteuttaa rakennus- ja remonttityöt monenlaiseen tarpeeseen. Onko mielessä kenties saunaremontti, keittiöremontti tai uudisrakentaminenOta yhteyttä niin jutellaan lisää