SAUNAREMONTTI

Rakennusliike Raju Ky tekee saunaremontit Joensuun seudulla vankalla ammattitaidolla, jo vuodesta 1988. Meiltä saat tarpeidesi mukaisen saunan, laadukkaasti ja huolellisesti toteutettuna. Meillä on kokemusta monenlaisten saunojen rakentamisesta ja remontoinnista; perinteisestä hirsisaunasta kerrostaloasunnon saunan rakentamiseen.

Suunnittelemme saunaremontin yhdessä kanssasi, ottaen huomioon budjettisi, sekä tilan tuomat mahdollisuudet ja rajoitteet. Autamme sinua valitsemaan laadukkaat materiaalit, niin että lopputulos miellyttää silmää sekä kestää aikaa. Viihtyisä sauna lisää hyvinvointia ja nostaa kotisi arvoa.

Saunaremontti Joensuussa

Paljon saunaremontti maksaa?

Usein remonttia tai uudisrakentamista suunnitellessa työn hinta mietityttää. Saunaremontin kustannukset voivat vaihdella paljonkin, ja hinta-arvion tekeminen vaatii lisätietoja ja käyntiä kohteessa.

Voit alustavasti kuitenkin miettiä, minkälainen remontti sinulla on mielessäsi. Kaipaako saunasi lähinnä vain panelointia ja uusia lauteita? Onko lattian kaadot korjaamista vailla? Huolettaako kosteusvaurio?

Saunaremontin hintaan vaikuttaa muun muassa purkutöiden laajuus, mahdolliset lattian oikaisutyöt ja/tai seinien rakenteiden korjaustyöt, laatoitustyöt, saunan koko, valitut materiaalit ja kiuastyyppi.

Ota yhteyttä ja kerro suunnitelmastasi, niin sovitaan tarkastuskäynti. Näin voit saada remontillesi hinta-arvion.

Saunaremontti hinta Joensuu

Muista, että tehty remonttityö on kotitalousvähennyskelpoinen! Kotitalousvähennyksestä olemme koonneet pienen tietopaketin tänne.

Saunaremontti ammattilaisen tekemänä

Kevyen saunaremontin voit tehdä itsekin, mikäli olet remonttitaitoinen, ja tarkoitus on raikastaa ilmettä vaihtamalla uudet lauteet tai panelointi. Jopa lauteiden uudelleen käsittely voi kohentaa saunan viihtyvyyttä huomattavasti.

Remonttia suunnitellessa on kuitenkin hyvä muistaa että sauna, siinä missä kylpyhuonekin, on kostea tila ja erityinen huolellisuus on tarpeen. Jos saunaremonttisi esimerkiksi vaatii lattian kaadon korjauksen, on tärkeää että työn toteuttaa kokenut ammattilainen.

Kosteiden tilojen vedeneristys, kaadot ja kaivot vaativat huolellisen suunnittelun ja toteutuksen. Näin voit välttää myöhemmät ongelmat.

Rakennusliike Raju Ky teettää kaikki vesieristystarkastukset virallisella tarkastajalla, joka myös lähettää raportin taloyhtiösi isännöitsijälle.

Mikäli remontin yhteydessä on tarvetta sähkö- tai putkitöille, se onnistuu myös kauttamme sähkö ja LVI-yhteistyöyritystemme tekemänä. Näin saunaremonttisi voidaan toteuttaa ns. avaimet käteen -pakettina, jossa sinun ei tarvitse huolehtia itse mistään.

Saunan remontointi Joensuu

Muut remonttitarpeet

Onko saunan lisäksi myös kylpyhuone remontin tarpeessa? Vai kaipaako keittiösi uutta ilmettä? Rakennusliike Raju tekee kaikki kodin remontit huolella ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!