KEITTIÖREMONTTI

Keittö on yksi kodin tärkeistä paikoista, ja siellä vietetään yleensä paljon aikaa. On siis olennaista että keittiösi vastaa toimivuudeltaan ja ulkonäöltään sinun tarpeitasi.

Keittiön ilmettä voi päivittää monella tavalla, ja kaikenkokoisilla budjeteilla. Pienen budjetin keittiöremontti voi sisältää kevyen pintaremontin, jossa esimerkiksi seinät ja kaapistot maalataan, tai valaistus suunnitellaan uudestaan. Keittiöremontti voi olla myös suurempi investointi, jolloin vanha keittiö voidaan purkaa kokonaan, ja jopa kaataa seinä avaramman tilan aikaansaamiseksi.

Onko mielessäsi keittiökalusteiden vaihto? Tai kenties keittiön seinien ja kalusteiden maalaaminen? Rakennusliike Raju Ky toteuttaa keittiöremontit Joensuun seudulla laadukkaasti vuosikymmenten kokemuksella. Ota yhteyttä, niin jutellaan sinun toiveistasi ja ideoidaan yhdessä!

Kerrostalon keittiöremontti Joensuu

Keittiöremontin hinta

Keittiöremontti voi olla pieni tai suuri investointi, riippuen siitä mitä kaikkea siihen sisältyy. Keittiöremontin hintaan vaikuttaa monet tekijät. Esimerkiksi vanhan keittiön purkutyöt ja niiden laajuus, mahdolliset sähkö- tai putkityöt, laatoitukset sekä uudet kalusteet vaikuttavat keittiöremontin loppukustannuksiin. Sovi tarkastuskäynti, niin voimme tehdä remontillesi hinta-arvion.

Muista että tehdystä työstä saat kotitalousvähennystä. Olemme koonneet pienen infopaketin kotitalousvähennyksestä tänne.

Keittiöremontti Joensuu

Keittiöremontin suunnittelu

Keittiöremontin suunnittelu aloitetaan kartoittamalla keittiön toiminnallisuuteen ja ulkonäköön liittyviä toiveitasi. Kaipaatko enemmän valoa ja tilaa? Kyllästyttääkö seinien tai kalusteiden väri? Onko keittiösi huonokuntoinen? Huolestuttaako mahdollinen vesivahinko?

Huolellinen suunnittelu on tärkeä osa onnistunutta remonttia. Keskustelemme mielellämme erilaisista remonttivaihtoehdoista, budjettisi huomioon ottaen, ja teemme yhdessä joustavan, tarpeidesi mukaisen remonttisuunnitelman.
Mahdolliset sähkö- ja putkityöt onnistuvat mutkattomasti kauttamme, sillä Rakennusliike Raju Ky tekee yhteistyötä sähkö- ja LVI-töihin erikoistuneiden yritysten kanssa. Näin sinun ei itse tarvitse huolehtia mistään, vaan saat keittiöremontin avaimet käteen -periaatteella.

Keittiöremontin hinta Joensuu

Jos tarkoitus on vaihtaa keittiöön uudet kalusteet, autamme niiden valinnassa ja tilaamisessa hyvissä ajoin ennen suunnitellun remontin aloittamista. Näin remontti pääsee valmistumaan ajallaan.

Ennen remontin alkua on hyvä myös muistaa, että taloyhtiössä asuvan pitää ilmoittaa remontista isännöitsijälle ja saada siihen taloyhtiön lupa, mikäli remontti sisältää muutoksia kantaviin seinärakenteisiin tai vesijohtojärjestelmiin. Ilmoitus on hyvä tehdä vähintään kuukausi ennen remontin alkua.

Huolellisen suunnittelun jälkeen on aika ryhtyä tuumasta toimeen. Ota yhteyttä, niin jutellaan sinun keittiöremonttisi toteutuksesta!

Keittiön laatoitus Joensuu

Muut remonttitarpeet

Kaipaako kotisi, asuinhuoneistosi tai kesämökkisi muuta remonttia? Rakennusliike Raju toteuttaa kaikki rakentamisen ja remontoinnin palvelut Liperin ja Joensuun seudulla. Ota yhteyttä.