PINTAREMONTTI

Pieni pintaremontti on usein helpoin keino raikastaa kodin yleisilmettä, ja päivittää se ajanmukaiseksi sekä käyttötarpeita vastaavaksi. Kyllästyttääkö kuluneet pinnat tai kodin värimaailma? Kalusteiden maalaaminen, lattian vaihtaminen laminaattiin tai tehosteseinän tapetointi tuovat nopeasti uutta ilmettä.

Suunnitteletko asuntosi myyntiä? Pintaremontti ennen asunnon myyntiä nostaa asunnon arvoa. Myös vuokralla pidetyn asunnon ylläpito säännöllisellä pintaremontilla kannattaa.

Rakennusliike Raju Ky toteuttaa kaikki kodin pintaremontit Joensuun seudulla, jo vuodesta 1988. Ota yhteyttä niin jutellaan sinun remonttitarpeestasi! 

Pintaremonttiin voi kuulua

• Kalusteiden ja kaapistojen asentaminen
• Seinien maalaus tai tapetointi
• Katon maalaus
• Lattian vaihto
• Listojen ja ovenpielien maalaaminen tai uusiminen
• Laatoitus

Pintaremontti voi olla myös kodin toiminnallisuuteen keskittyvä, jolloin esimerkiksi kodin tila- tai säilytysratkaisuja muokataan sinulle sopivammiksi. Säilytystiloja voidaan selkeyttää ja ahtaita tiloja avartaa.

Jos mielessäsi on joku muu pintaremonttiin, tai muuhun rakentamiseen tai remontointiin liittyvä toive tai kysymys, ota rohkeasti yhteyttä! Rakennusliike Raju Ky toteuttaa pienet ja isot remontit laadukkaasti ja ammattitaidolla.

Pintaremontti Joensuu

Pintaremontin kustannukset

Pintaremontin hintaan vaikuttaa luonnollisesti se, mitä ja miten laajasti on tarkoitus remontoida. Onko kyse koko kodin päivittämisestä tähän päivään, vai pienen tilan muutostyöstä? Laatoitetaanko kylpyhuone lattiasta kattoon, vai maalataanko keittiön kaapit? Kuten muutkin remontit, pintaremontti voi olla pienempi tai isompi projekti. Usein se on kuitenkin remontti edullisemmasta päästä.

Autamme sinua löytämään hinta-laatusuhteeltaan parhaat materiaalit, aina budjettisi mukaisesti.

Muistathan myös, että pintaremontin työosuudesta voit saada kotitalousvähennyksen. Olemme koonneet pienen tietopaketin kotitalousvähennyksestä tänne.

Ota yhteyttä, niin voimme antaa pintaremontillesi hinta-arvion!

Seinien maalaus Joensuu

Pintaremontin suunnittelu

Värit ja valaistus

Kun mielessä on pintojen maalaaminen, tapetointi tai laatoitus, on värejä valitessa hyvä ottaa huomioon huoneen tila ja valaistus. Keinovalon ja luonnonvalon määrä, sekä ikkunoiden sijainti ilmansuuntaan nähden vaikuttavat suuresti siihen, miltä väri seinän tai kalusteen pinnalla todellisuudessa näyttää.

Muun muassa seuraavat seikat kannattaa ottaa huomioon värejä valitessa

• Sävy pienikokoisessa värikartassa vaikuttaa tummemmalta, kuin mitä se todellisuudessa on. Voit siis valita astetta, paria tummemman sävyn.
• Kiiltoaste vaikuttaa sävyn voimakkuuteen. Mitä kiiltävämpi maali, sitä voimakkaampi vaikutelma.
• Kylmät sävyt luovat tilan tuntua, lämpimät sävyt antavat kodikkaan vaikutelman

Lattian asennus Joensuu

Materiaalit

Minkälaisia pintoja haluat kodistasi löytyvän? Tarjolla on nykyisin valtava valikoima eri materiaaleja ja tekstuureja. Lattiana voi olla parketti, laminaatti, muovimatto tai laatta. Maaleja on kaikkea mattapintaisista kalkkimaaleista kiiltomaaleihin. Laattojen tai tapettien pinnat voivat olla sileitä, tai tekstuuripintaisia.

Materiaaleja valitessa voit miettiä millaista ilmapiiriä kotiisi tavoittelet. Kiiltävää, viileää ja suoraviivaista, vai kenties lämmintä, pehmeää ja kodikasta?

Tarjonnan runsaus voi joskus tehdä valinnasta vaikeaa. Jos remontin suunnittelu tuntuu haastavalta, saat meiltä asiantuntevaa neuvontaa tarpeesi mukaan. Autamme mielellämme väri- ja materiaaliasioissa, sekä muissa pintaremontin suunnitteluun liittyvissä kysymyksissä. Voit luottaa siihen, että tyylikkään ulkoilmeen lisäksi myös materiaalien kestävyys ja toiminnallisuus vastaavat käyttötarvetta parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Pintaa laajempi remontti

Voimme aina tarvittaessa tehdä pientä pintaremonttia laajemman remontin. Esimerkiksi lattian laatoituksen yhteydessä voidaan alle asentaa halutessa lattialämmitys. Näin laattalattia on jalalle miellyttävämpi valinta, myös muualla kuin kylpyhuoneessa ja WCssä. Esimerkiksi eteiseen ja keittiöön laattalattia voi olla järkevä vaihtoehto.

Rakennusliike Raju toteuttaa kaikki remontit talon huoltomaalauksesta saunan remonttiin. Myös sähkö- ja LVI-työt onnistuvat kauttamme yhteistyöyrityksemme tekemänä. Ota siis yhteyttä jo tänään, ja kerro meille remonttitoiveistasi!